Infoo efter redesign

Ny modern form på Infoo ska förhoppningsvis ge ett skjuts i direkttrafiken.

Nu blir KTHNOC Webbkatalogen, den tidigare Sunetkatalogen, Infoo också till formen. För några veckor sedan styrde vi om den gamla krångliga KTHNOC-adressen till den lite snärtigare Infoo.se. Och på onsdagen smög vi ut den nya formen. Vi valde att utgå ifrån logga fem som också fick flest röster när jag testade flera förslag på denna blogg i slutet av oktober.

Vi kände att det var viktigt att få ut den nya formen snabbt innan jag åker till Indien på lördag. Vi kommer att justera formen som tagits fram av Martin Roos i vår igen när vi rullar ut flera nya produkter. Men vi tar tacksamt emot både ris och ros om den nya formen.

Vi har också anlitat it-bibliotekarien nummer ett i Sverige Lars Iselid, som också driver den legendariska bloggen Internetbrus, för att ta fram nya kategorier för att göra Infoo mer användarvänligt. Jag vet inte riktigt när vi hinner arbeta in de nya kategorierna. Förhoppningsvis i januari.

Sedan en tid snurrar sajten med sponsrade länkar, vilket redan ger en del intäkter. Vi har också lagt en del affiliatelänkar i katalogen, men det har inte givit några nämnvärda intäkter men en del protester från användare. Mycket talar för att vi tar bort affiliatelänkarna, men kör vidare med de sponsrade länkarna.

Om ni inte redan ligger på Infoo så är det dags att gå in och anmäla er snarast.

Den gamla Sunetkatalogen

Så här såg Sunetkatalogen ut tills onsdag eftermiddag.

Share