Webbsveriges finaste pris
BY ON Jun 10, 2009
0

Nu är det dags att börja tänka på Internetworlds Topp100. Jag sitter i juryn för jag vet inte vilken gång i ordningen. Det är lika roligt varje år även om det är en krävande uppgift att sålla fram de bästa webbarna i Sverige. Att några alltid blir förbannande är för mig bara ett bevis för […]

Nu är det dags att börja tänka på Internetworlds Topp100. Jag sitter i juryn för jag vet inte vilken gång i ordningen. Det är lika roligt varje år även om det är en krävande uppgift att sålla fram de bästa webbarna i Sverige. Att några alltid blir förbannande är för mig bara ett bevis för att priset har en betydelse. De som hyllas brukar bli desto gladare.

Om ni tror att ni platsar så gå till Internetworld och nominera er sajt. Det underlättar vårt arbete.

About the author
Urban Lindstedt
Journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Bor i Stockholm med min stora familj.